Irodai és vezetői asszisztens

Miről szól a munkakör?

Cégünknél ez egy olyan új munkakör, ahol asszisztensi és adminisztratív feladatokat kell majd ellátnod. Sok rutinfeladattal, de mivel számos osztálynak (értékesítés, beszerzés, pénzügy, HR) kell majd besegítened, így egyben elég változatos is. Garantáljuk, hogy nem fogsz unatkozni, idővel a felelősségi körök és a területi specializáció is biztosított.

Miért éri meg nálunk dolgozni?

  • A bruttó fizetés tapasztalat és képzettség függvényében változhat. A kezdő fizetést minden évben min. 1x felülvizsgáljuk, és a piaci körülményekhez, valamint a személyes igényeidhez igazítjuk.
  • Ha autóval járnál dolgozni, akkor 30 Ft/km bejárási támogatást fizetünk és az udvarban biztosítunk parkolóhelyet. Tömegközlekedés esetén a bérlet 86%-át fizetjük.
  • 8 órás a munkaidő, de nem zárkózunk el a részmunkaidőtől sem, viszont home officeban nem végezhető. A teljes munkaidőre és a teljes összegre bejelentünk.
  • A szabadságaidat szabadon kiveheted, de általában augusztusban és decemberben az ünnepek alatt kollektív szabadságra megyünk. Karácsony előtt megkezdjük, és januárban egy teljes hetet rátolunk.
  • Ha az éves célt elérjük, akkor bónusz kifizetésre számíthatsz.
  • Ha hűséges vagy, és kitartasz mellettünk, akkor 5 évente lojalitás bónuszban részesítünk, ami kb. 1-2-3 havi munkabért jelent.
  • Magas technológiájú, rendezett, biztonságos munkakörnyezet.
  • Korlátlan mennyiségben elérhető ivóvíz, tea és kávé.
  • Szórakozás: szülinapok ünneplése, csocsózunk a szünetekben, szoktunk grillezni és év végén nagy kajálással és játékos kvízzel ünnepeljük meg az adott évben közösen elért sikereket.

Mit fogsz csinálni?

  • bejövő telefonok, illetve bejövő és kimenő levelek kezelése
  • vendégek fogadása és kiszolgálása (üzleti partnerek, beszállítók)
  • beszerzési rendelések leadása és nyomon követése, kapcsolattartás a beszállítókkal, raktárkészlet nyilvántartás és karbantartás (papírírószer, csomagolóanyagok, szerszámok, tisztítószerek, reprezentációs anyagok és ajándéktárgyak)
  • munkavédelmi ruházat és eszközök rendelése, kiadása és nyilvántartása
  • tárgyi eszközök nyilvántartásához kapcsolódó adminisztráció
  • biztosítási ügyintézéshez kapcsolódó adminisztráció
  • bejövő számlák bevételezése, könyvelési anyag összerakása és kiküldése
  • fuvarszervezés, szállítmányozáshoz tartozó asszisztensi feladatok
  • értékesítők munkájának támogatása (pl. árlista készítés, ajánlat előkészítés, rendelés visszaigazolás, kapcsolattartás ügyfelekkel)
  • pénzügyi adminisztráció, statisztikák készítése
  • HR asszisztencia, munkaügyi dokumentációk begyűjtése és azok kezeléséhez tartozó adminisztráció

Miért fogod szeretni a csapatot?

Az irodai támogató csapatot jelenleg 2 fő alkotja. Kati és Gabi. Gyakorlatilag ők az iroda szíve és lelke, bármikor és bármiben számíthatsz rájuk. Motiváltak, keményen és felelőségteljesen dolgoznak és segítik egymást. Közvetlen kapcsolatban vannak a mérnök értékesítő kollégákkal (4 fő), a projekt kivitelezési irodával (6 fő), vezetői asszisztensi feladatokat is ellátnak, illetve támogatják a gyártást eszköz ill. alapanyag beszerzéssel. Vezetőjük Andi, aki egyben a cég egyik tulajdonosa is.

A cégvezetés is közvetlen és nyitott, bármikor lehet velük hülyülni, viszont, ha problémával fordulsz hozzájuk, azt mindig komolyan veszik.

Mit várunk el tőled?

  • Mi nem a papírjaidra vagyunk kíváncsiak. Sokkal inkább te érdekelsz minket. Légy becsületes és tisztességes, mi is azok leszünk veled. Ha megvan a józan paraszti eszed, akkor mindent gyorsan meg fogsz tanulni, a betanításodat az apró részletekig mi vállaljuk.
  • Előny, de nem kizáró ok: Excel és Power BI magas szintű ismerete illetve angol nyelv társalgási szintű használata írásban és szóban.

 

Munkakezdés körülményei:

 

munkavégzés helye

Telephelyünk Üllő, Hatháza u 14. szám alatt található. Irodánk és gyártási
részlegünk a raktárakkal együtt mind ezen a címen találhatóak.

munkaidő

A normál munkaidőnk pedig hétköznap

7:00 – 15:30.

kezdés

A csapat már nagyon vár, de egy jó csapattagra képesek vagyunk várni, amíg letöltöd a felmondási időt és le nem zárod az előző munkahelyi dolgaidat.

Mit kell tudnod a Dynoteqről?

A Dynoteq Kft. egy 16 éves magyar tulajdonú, Üllőn működő kisvállalkozás. A jelenlegi csapatot 36 fő alkotja, de folyamatosan bővülünk. Egyedi tervezésű hőszigeteléseket gyártunk, segítve ezzel a nagy ipari ügyfeleinket, hogy hőenergia megtakarítással energiahatékonyságukat növelve gazdaságosan üzemeljenek.

Te is szívesen dolgoznál egy szuper csapatban, és tennél velünk együtt az energiahatékonyságért?

Jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével!

#1 Az űrlapon pár információt bekérünk tőled, amit a Jelentkezem gombra kattintva küldheted el.

 

#2 Ha a megadott adatok alapján maradt még kérdésünk, akkor telefonon felvesszük veled a kapcsolatot.

 

#3 A komoly jelöltekkel megbeszélünk egy személyes találkozót, hogy kölcsönösen megismerjük egymást. Lehetőséged lesz megnézni a környezetet, beleszagolni a hangulatba.
Személyes találkozóra csak kevés pályázónak tudunk lehetőséget biztosítani. Ezért tanácsoljuk, hogy motivációs leveledben tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy azon szerencsések közé tartozhass, akik kitűnnek a tömegből és felkeltik érdeklődésünket.
 

#4 Igény esetén próbanapra is lehetőséget biztosítunk, hogy a saját bőrödön tapasztald meg milyen nálunk dolgozni.

 

Minden pályázót 1 héten belül garantáltan értesítünk!

Kérdés esetén keresd Bender Andreát valamely elérhetőségén (06702802999 vagy [email protected])